Υπηρεσία Microsoft Office 365

Από wiki.datacenter.uoc.gr
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Εισαγωγή

Η υπηρεσία Office 365 παρέχεται δωρεάν από τη Microsoft στα μέλη των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (φοιτητές, καθηγητές, τεχνικό/διοικητικό προσωπικό). Με απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου η υπηρεσία έχει ενεργοποιηθεί και από τις 24/02/2017 είναι διαθέσιμη σε όλα τα μέλη του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το Office 365 περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως το Office Online* (Word, PowerPoint, Excel και OneNote), χώρο αποθήκευσης 1TB στο OneDrive και αρκετές άλλες εφαρμογές. Προσοχή, για το Πανεπιστήμιο Κρήτης η υπηρεσία δεν περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email).

Προτού χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοείτε τους όρους παροχής υπηρεσιών από τρίτους παρόχους, που [θα βρείτε εδώ http://www.ucdc.uoc.gr/office365/Yphresies-Tritwn-Paroxwn.html].

Για να κάνατε χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να ενεργοποιήσετε τον ιδρυματικό λογαριασμό σας μέσω της υπηρεσίας [ΔΗΛΟΣ 365 https://delos365.grnet.gr/] του ΕΔΕΤ. Δείτε τις σχετικές [Οδηγίες τελικών χρηστών https://delos365.grnet.gr/guide/user].

Μετά την ενεργοποίηση, η πρόσβαση στην υπηρεσία Office 365 γίνεται:

Office Online: Πρόσβαση μέσω προγράμματος περιήγησης Web, δεν επιτρέπει εγκατάσταση των εφαρμογών.

Προσωπικά εργαλεία
Περιοχές ονομάτων

Παραλλαγές
Ενέργειες
Πλοήγηση
Εργαλειοθήκη